El nostre equip està format per professionals dedicats i apassionats que treballen junts per aconseguir els millors resultats. Amb anys d’experiència i un profund coneixement en els seus respectius camps, els membres del nostre equip estan compromesos a oferir serveis de la més alta qualitat. Estem orgullosos del treball col·laboratiu i de la dedicació del nostre equip, que busca superar les expectatives dels nostres clients en cada projecte. Junts, treballem amb determinació i entusiasme per assolir els objectius de manera eficient i efectiva

Ivan Autet

Professor titulat amb el Tècnic Esportiu de Nivell I amb una àmplia experiència en la docència eqüestre en tots els nivells d’equitació. És l’encarregat de les classes de Salt d’Obstacles a la nostra Escola i té una àmplia experiència en el món competitiu de la disciplina de Raid.

Laia Campo

Professora que imparteix classes d’equitació de tots els nivells a la nostra escola. Les seves primeres passes van ser aquí, a Hípica la Foixarda, però a més s’ha format a la Real Maestranza de Caballería de Ronda; i està titulada en Tècnic Esportiu de Nivell II en disciplines olímpiques.

Anna Sampera

Professora d’equitació de tots els nivells a la nostra escola, amb la titulació del Tècnic Esportiu de Nivell II en disciplines olímpiques. Disposa de grans coneixements tècnics en la disciplina de Doma Clàssica per transmetre a tots els seus alumnes.

Ona Vandrell

Professora d’equitació amb la titulació del Tècnic Esportiu de Nivell I, està especialitzada en el nivell d’iniciació i també és la professora encarregada del nostre Poni Club. Té un caràcter especialment dolç i pacient amb els més petits.

Àgata Razniewska

Professora d’equitació a la nostra escola especialitzada en els nivells d’iniciació i mitjà, amb la titulació del Tècnic Esportiu de Nivell II. També s’encarrega de la formació del Cicle d’Activitats Físico Esportives en el Medi Natural (CAFEMN).

Laura Martínez

Amb una llarga experiència professional al nostre centre, és la persona encarregada de la coordinació de les activitats. S’encarrega també de l’atenció al client i vetlla perquè tot funcioni correctament a la nostra instal·lació. Disposa del Tècnic Esportiu de Nivell I, així que també la podreu veure realitzant tasques com a docent en algunes classes.

Andrea Iglesias

És la persona encarregada de l’organització i la realització de les sessions d’Hipoteràpia/Equinoteràpia a l’Escola Municipal d’Hípica La Foixarda. L’Andrea és una gran Fisioterapeuta, està col·legiada i disposa d’un Màster en fisioteràpia infantil i d’un Màster en Monitor d’Equinoteràpia.

Aitor Lasala

És la persona encarregada de fer de Guia d’Hipoteràpia. Acompanya a la nostra fisioterapeuta Andrea Iglesias en les sessions individuals d’Hipoteràpia/Equinoteràpia i s’encarrega de guiar el cavall per tal que que l’Andrea pugui fer la seva tasca amb total seguretat.

José Antonio Rotaeche

Amb una llarga experiència professional en el món del cavall, és un dels nostres mossos de quadra. S’encarrega de tenir cura dels nostres cavalls i ponis, vigilant que estiguin sempre confortables i ben alimentats. També es fa càrrec del manteniment de la instal·lació perquè estigui sempre en les millors condicions possibles.

Antoni Rovira

El més veterà del nostre equip de treball i també el que ha pogut veure tots els canvis i l’evolució en la història de l’Hípica La Foixarda durant els més de 20 anys que porta treballant a la instal·lació. És un dels nostres mossos de quadra, sempre atent al que necessitin els cavalls i ponis del centre perquè estiguin en les millors condicions.

Interessat en els nostres serveis, dubtes o contacte?

Completa el següent formulari i un agent es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible.