FORMACIÓ

A l’Escola Municipal d’Hípica La Foixarda proporcionem una formació eqüestre, tant teòrica com pràctica, per a totes les edats (infants i adults) i nivells d’equitació.
Fem classes d’equitació des del nivell d’iniciació fins al de perfeccionament en les disciplines de Doma Clàssica i Salt d’Obstacles amb la finalitat d’acompanyar als nostres alumnes perquè puguin adquirir els coneixements adients i tenir així una evolució integral en el món de l’equitació.

CALENDARI

Els nostres cursos s’inicien al mes de setembre i finalitzen al mes de juny, tot i que els alumnes es poden matricular en qualsevol moment de l’any. L’Escola està organitzada amb classes grupals que s’imparteixen en diferents horaris (entre setmana i caps de setmana) i agrupant genets amb nivells d’equitació similars. Totes les nostres classes estan dirigides per monitors professionals que han obtingut la seva titulació com a Tècnic Esportiu en Equitació reglada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA

A l’Escola Municipal d’Hípica La Foixarda oferim serveis de formació per a aquells Instituts o Centres privats que volen impartir el Crèdit 5 de “Conducció de grups a cavall i atencions equines bàsiques” del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Activitats Físico Esportives al Medi Natural (CAFEMN).

Actualment estan cursant amb nosaltres aquest crèdit els següents centres educatius:

Institut d’ensenyaments esportius de Barcelona. LLEGIR MÉS

Centre d’estudis AITES. LLEGIR MÉS

Els centres educatius que ho desitgin, poden sol·licitar informació sobre aquest servei per correu electrònic hipicalafoixardabcn@gmail.com

També organitzem diversos CLÍNICS i TALLERS relacionats amb el món del cavall, sobre les diferents disciplines eqüestres (Doma, Salt, Volteig, etc.), sobre el coneixement de noves maneres d’entendre l’equitació (Equitació centrada, Doma Educativa, etc…). Sempre impulsant la formació complementària sobre aquest món que ens apassiona.

ACTIVITATS EXTRAORDINÀRIES

L’Escola organitza diferents Casals i Campus en períodes de vacances del calendari escolar (Setmana Santa, Estiu, Nadal….) poden sol·licitar informació mitjançant el nostre correu electrònic.

SERVEIS I TARIFES

Descobreix els nostres serveis i tarifes, fes click en l’idioma que desitgis.

Interessat en els nostres serveis, dubtes o contacte?

Completa el següent formulari i un agent es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible.